top of page

Ovnredskaber og tilbehør.

Vi forhandler alt fra Italienske Gi metal, her dog ikke alt på lager men tager det hjem på bestilling, her på siden har vi de mest gængse redskaber, hvis du ikke fandt det ud søgte, klik på linket og se hele kataloget.

Pizza ovn sæt

Dette pizza ovn sæt er et glimrende hobby sæt, der dækker de fleste private behov til en meget fornuftig pris. Det består af 4 dele. En stor pizza skovl (32x30 cm), en lille rund pizza skovl (Ø20 cm), og en retningsjusterbar messingbørste på et skaft af råt aluminium. Både den store og den lille skovl har et hoved af metal der er belagt med en aluminiumlegering. Den store skovl har et skaft af aluminium, den lille et skaft af aluminium legeret metal. Alle 3 dele har en længde på 150 cm. Hertil et vægophæng i aluminium.

Pris: DKK 798,00

Paletta aluminium rektangulær

Dette er en allround letvægts pizza og brød spade. Hovedet er af anodiseret aluminium og måler 33 x 33 cm. Ved en samlet længde på 182 cm vejer denne pizza spade kun 784 gram. 

Pris: DKK 779,00

Paletta perforeret rektangulær

En virkelig lækker letvægts pizzaspade på 700 gr., som muliggør at restmel sies fra før pizzaen landes. 

Pris: DKK 989,00

Paletta relief rektangulær

Dette er en solid allround pizza & brød skovl med et hoved i rustfrit stål. Små fordybninger i stålet skaber meget lav friktion. 

Pris: DKK 899,00

Palettino kort, robust skaft

Den lille pizzaspade til arbejdet i ovnen. Med denne spade flytter man pizza, brød, gryder og pander rundt i og ud af ovnen. 

Pris: DKK 649,00

Palettino lang, letvægtsskaft

En lang og let lille pizzaspade til arbejdet i den store ovn. Den er helt igennem i rustfrit stål og kan leveres i en samlet længde på helt op til 226 cm. 

Pris: DKK 649,00

Ovn kost

En retningsjusterbar kost monteret på et 160 cm langt sort anodiseret alu skaft. Den udskiftelige kost har børster af messing. Kostehovedet måler 20 x 6,5 cm. Modsat børsterne er et lille skrabejern monteret til skaftet.

Pris: DKK 640,00

Ovn kost rund

Denne afrundede ovn kost har en bredde på 14 cm. Formgivningen gør det let at feje helt ind til kanten i den mindre stenovn. Børsterne er af messing. Kosten kan retningsjusteres på det 160 cm lange, sort anodiserede, alu skaft. Modsat kostehovedet er et lille skrabejern monteret til skaftet. 

Pris: DKK 698,00

Aske skovl

Dette fejeblad i rustfrit stål på 21x31 cm monteret på en 160 cm langt, sort alu skaft bruges til opsamling af aske i ovnen.

Pris: DKK 560,00

Gulvstående holder til ovnredskaber

En smuk og praktisk gulvstående holder der samler pallet sættet og alle de andre redskaber der bruges ved ovnen. En hygiejnisk og nem løsning på et velkendt problem! 

Pris: DKK 1.250,00

The bubble popper

En spids krog for enden af en 90 cm lang rustfri stålstang er et praktisk stykke værktøj ved ovnen. Det anvendes til at prikke hul på større pizza bobler og kan også være handy når pizzaen skal drejes.

Pris: DKK 59,00

Azzura lille rektangulær og fleksibel pizza skovl.

Skovlen på 9 x 25 cm er af rustfrit stål. Det solide håndtag består af et varmebestandigt plastik materiale. Et professionelt stykke værktøj til at dreje pizzaen i ovnen eller til anretning og servering.

Pris: DKK 179,00

Azzura bakke med håndtag

Bakke i rustfrit stål med håndtag. Bakken har en diameter på 30 cm. Det solide håndtag består af et varmebestandigt plast materiale. Som resten af Azzura serien et professionelt ovnredskab til at transportere pizzaen fra ovnen serveringstallerken eller direkte til bordet.

Pris: DKK 270,00

Azzura lille oval, perforeret pizza skovl

Skovlen på 23x18 cm er af rustfrit stål. Perforeringen nedsætter friktionen mellem skovl og dej og opsamler overskydende mel fra pizza bunden. Det solide håndtag består af et varmebestandigt plast materiale. Som resten af Azzura serien et professionelt ovnredskab til at dreje pizzaen i ovnen eller til anretning og servering.

Pris: DKK 189,00

Ildbuk

En solid ildbuk til at holde de større brændestykker, gør det lettere at tænde op og at holde ilden ved lige.

Pris: DKK 375,00

Azzura pizzahjul
Med en hjul-diameter på 100 mm, et super skarpt rustfrit stål hjul og et solidt og ergonomisk korrekt udformet håndtag er man sikker på at komme igennem pizza bunden i første snit. Hjul og håndtag skilles nemt ad, hvilket muliggør problemfri grundig rengøring. Dette er et professionelt pizzahjul til en særdels fornuftig pris.

Pris: DKK 69,00

Azzura dejskærer
Dette er en solid dejskærer i helstøbt plast. Den er let i hånden men effektiv og efterlader ingen ridser i bordpladen. 

Pris: DKK 39,00

Dejrulle i polyethylen

Den velkendte italienske kagerulle i polyethylen. Den måler 50 cm i længden og har en diameter på 5 cm. Dejrullen kan rengøres i opvaskemaskinen.

Pris: DKK 225,00

Pizza pande i alumunium

Denne pizza pande i aluminium har en diameter på 30 cm. Den anvendes til bagning af italiensk pizza, amerikansk pizza samt andet bagværk. Formens kant er 2 cm høj. Pandens bund er perforeret for at give en god varmeledning fra bunden af stenovnen og dermed give en lækker sprød pizza bund. Panden er også meget anvendelig i en almindellig ovn.

Pris: DKK 99,00

Pizza pande i sort stål

Denne pizza pande i sort stål har en diameter på 32 cm. Den anvende til bagning af italiensk pizza, amerikansk pizza samt andet fladt bagværk. Formens kant er 2,5 cm høj. Panden er også meget anvendelig i en almindellig ovn. Det sorte ståls gode varmeledende egenskaber giver en lækker sprød pizza bund.

Pris: DKK 38,00

Oliekande i kobber

Denne smukke oliekande er lavet af indvendigt fortinned elektrolyt kobber, godkendt til opbevaring af levnedsmidler. Den kan rumme 0,5 L olie. Et uundværlig og meget dekorativ stykke brugskunst.

Pris: DKK 328,00

Oliekande i rustfri stål

Denne smukke oliekande er lavet af rustfrit stål. Den kan rumme 1 liter olie. Dekorativt og meget praktisk.

Pris: DKK 189,00

Azzura vuggekniv

Denne bådformede vuggekniv er et praktisk stykke køkkengrej, oprindeligt konstrueret til findeling af grøntsager og krydderurter, men den er også meget anvendelig til udskæring af pizza. Knivbladet er af rustfrit stål. Håndtaget er i form og materialevalg af den høje kvalitet som kendetegner hele Azzura serien.

Pris: DKK 189,00

LOGMATIC® KILEØKSE, Model LM 250
Logmatic ® Kileøkse, model LM 250, leveres komplet med kile beskyttelse og slagstang fiksering. Vægt 5,5 kg. Længde 105 / 155 cm. LM 250 er den kraftigere model der kan klare selv vanskelige brændestykker. Når kilespids beskyttelsen monteres (ikke på billedet) fastlåses slagstangen. Dette betyder sikker opbevaring og transport af øksen. 

Pris: DKK 595,00

LOGMATIC® KILEØKSE, Model LM 250

Logmatic ® Kileøkse, model LM 250, leveres komplet med kile beskyttelse og slagstang fiksering. Vægt 5,5 kg. Længde 105 / 155 cm. LM 250 er den kraftigere model der kan klare selv vanskelige brændestykker. Når kilespids beskyttelsen monteres (ikke på billedet) fastlåses slagstangen. Dette betyder sikker opbevaring og transport af øksen.

Pris: DKK 449,00

LOGMATIC ® BRÆNDEKURV

Logmatic ® Brændekurv, leveres komplet med aftagelig bundplade i slagfast krydsfiner.

Pris: DKK 449,00

Hævekurve, runde

Hævekurve til hævning af brød. (Kurvene må IKKE komme i ovnen). Brød hævet i en kurv hæver hurtigere og mere jævnt. Kurvene er lette at renholde.

Pris: fra DKK 89,00

Hævekurve, aflange

Hævekurve til hævning af brød. (Kurvene må IKKE komme i ovnen). Brød hævet i en kurv hæver hurtigere og mere jævnt. Kurvene er lette at renholde. 

Pris: fra DKK 96,00

Keramik.

Disse keramiske skåle, fade, gryder og tallerkner er designet af Risbrohus og håndfremstillet i Portugal. De er fremstillet af en særlig lerblanding og gennemgår en nøje kvalitetskontrol før og efter en hård brændeproces. Altsammen for at sikre, at de kan modstå de meget høje temperaturer i vore sten- & lerovne, herunder kortvarig kontakt med åben ild. De er dimensioneret til den bedst mulige udnyttelse af pladsen i vore ovne. En ekstra kraftig indvendig glasering sikrer ubesværet rengøring efter brug.

Når dette er sagt, skal vi skynde os at tilføje: Selv om du ikke laver mad i en stenovn, er vi sikre på at du vil værdsætte disse smukke stykker keramik. Mange af nedenstående produkter hører ganske enkelt til i et vel udstyret køkken!

Naturligvis er ler og glasur uden bly og godkendt til madlavning. 

Fade i keramik, rektangulære, sæt af 3

Ovnfaste keramiske fade. Sættet består af 3 rektangulære fade på henholdsvis 25 x 18 cm, 32 x 22 cm og 36 x 26 cm.

Pris: DKK 449,00

Fade i keramik, runde, sæt af 3

Ovnfaste keramiske fade. Sættet består af 3 runde fade på henholdsvis 24 cm, 29 cm og 33 cm i diameter. 

Pris: DKK 398,00

Gryde i keramik med låg

Ovnfast keramisk gryde med låg. Gryden har en diameter på 25 cm og en indvendig højde på 4,5 cm. 

Pris: DKK 229,00

Kaserolle med låg i keramik

Ovnfast keramisk kaserolle med låg og et praktisk håndtag i 3 forskellige størrelser. 

Skål i keramik med håndtag

Ovnfast keramisk fad med håndtag.Faddet eler tallerknen har en diameter på 20 cm og en indvendig højde på 2,5 cm. 

Pris: DKK 99,00

Æltefad i keramik
Keramisk æltefad eller stor skål med en diameter på 45 cm foroven, 22 cm forneden og en indvendig højde fra bund til øvre kant på 15 cm.

Pris: DKK 229,00

Salat eller serveringsfad i keramik
Keramisk serveringfad med 2 håndtag. Faddet har en diameter på 39 cm foroven og en indvendig højde på 6 cm. 

Pris: DKK 229,00

Pizza tallerken i keramik

Keramisk tallerken uden kant med en diameter på 32 cm.

Pris: DKK 98,00

bottom of page