top of page

Forno Vero terrazza.

Forno Vero Terrazza er markedets hurtigste pizzaovne. Du er klar til at bage på 15 minutter! FV Terrazza er en lille serie ovne bygget i rustfrit stål og chamottesten. Den bedst tænkelige isolering sørger for stabile temperaturer i lang tid. Vælger du en Terrazza med vogn får du en mobil pizzaovn, der til enhver tid kan flyttes til præcist det sted du ønsker. Kort sagt Forno Vero Terraza er en fleksibel og hurtig stenovnsløsning til dig der ikke ønsker at bygge og heller ikke vil bruge megen tid på opvarmningen af ovnen.

FV Terrazza 60 med vogn

FV Terrazza 60 er en super hurtig stenovn bygget i rustfrit stål og chamotte sten. Du kan nå pizzatemperatur (320 C) på 10 til 15 minutter! Í sammenligning med andre af vore stenovne er Terrazza ovnenes isolerede masse naturligvis begrænset. Alligevel byder disse mobile stenovne på en forbløffende evne til at holde på varmen. En meget effektiv isolering i de bedste keramiske materialer sørger for at varmen forbliver i bagekamret. Brødbagning og langtidsstegning er nemt og problemfrit. Terrazza 60 på vogn vejer 105 kg, men er let at flytte omkring på. Ved hjælp af 2 håndtag i frontpanelet og hjul på de bagerste ben kan ovnen placeres præcist hvor man ønsker det. Det indre byder på 60 x 60 cm belagt med 3 cm tykke chamottesten, plads nok til 1-2 pizza eller 2-3 brød eller en steg eller en toskansk grill. Når man har prøvet at grille i en brænde fyret stenovn er kuglegrilllen kasseret! Her har du konstant og høj varmen hele vejen rundt.

Pris kr. 12.900

FV Terrazza 60 uden vogn

Forno Vero Terrazza ovnene behøver ikke være anbragt på en vogn. De kan sagtens placeres på ikke brændbare materialer, gerne isolerende materialer som gasbeton, og de vil også kunne bygges ind. Terrazza 60 har et indvendigt kammer på 60 x 60 cm. Ovngulvet består af 3 cm tykke chamottesten. Det hele er bygget i rustfrit stål og højisoleret. Dette gør Terrazza 60 til markedets hurtigste pizzaovn. Allerede efter 10 minutters opvarmning viser termometret over 300 C. Efter yderligere 5 minutter har chamottegulvet lagret varme nok til adskilige perfekte pizza. Ved lidt lavere temperaturer kan der sauteres, grilles, bages og langtidssteges.

Pris kr. 9.400

FV Terrazza 80 med vogn

Flot, hurtig og alsidig stenovn med god plads til 3 pizza eller 4-6 brød eller steg og grøntsager mm. Ovnen opnår pizzatemperatur (320 C) på 15 til 20 minutter! Ovnens indre som ydre er i rustfrit stål. Der er anvendt meget effektive keramiske isoleringsmaterialer omkring ovnens kuppel og under ovngulvet. Den gode isolering sammen med de 3 cm tykke chamottesten, der udgør ovnens gulv, sørger for en forbløffende stabil varme over langere tid. Trods sine 135 kg flyttes den nemt omkring med. På forsiden kan 2 indbyggede håndtag trækkes ud. Idet ovnen løftes lidt foran vil den kunne rulle på nogle solide nylonhjul monteret under bagbenene. Ovnens tag er malet matsort hvilket står meget flot til den rustfrie ståloverflade som resten af ovnen har. En meget elegant og nem løsning til den større familie der ikke ønsker at bygge selv.

Pris kr.16.400

FV Terrazza 80 uden vogn

FV Terrazza 80 kan sagtens integreres i et udekøkken eller et udendørs pejsearrangement uden brug af vognen. Stenovnens robuste og velisolerede konstruktion i rustfrit stål og chamotte sten, vil ikke blot sikre et super lækkert måltid fra brændefyret stenovn, men vil også levere en herlig "eftervarme" der gør opholdet på terrassen behageligt når aftenen bliver kølig. Ovnen byder med sine 60 x 80 indvendige cm på god plads til bagning såvel som grillning og langtidsstegning af større stege.

Pris kr.13.400

bottom of page