Don Forno Original -    Italienske stenovne
Special byggede ovne.
 
Til vores special ovne bruger vi ovnkammer fra Forno Bravo, Valoriani, og Alfa Refrattari, Vi designer ovnene sammen med kunden, og snakker om hvad størrelse der er behov for. Til privat brug vil det normalt være en indvendig diameter på Ø 80 til Ø100 cm, samtidigt er det vigtigt at vide om man vil have en ovn, der er hurtigt at varme op, eller en model der bedre til at bage i.
 

 
Stenovn, pizzaovn, bygget for privat kunde, design Don Forno Original.Stenovn, pizzaovn bygget for privat kunde, Design Don forno Original. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Designet er for os en af de mest spænderne faser i opførelsen af en ovn,
mulighederne er uendelige, så længe materialerne er ildfaste. Skal den være i mursten, granit, marmor, beton, kampsten, eller beklædes med kobber eller zink.
 

Pizzaovn, stenovn, bygget for privat kunde, design Don forno OriginalStenovn, pizzaovn bygget for privat kunde, design Don Forno Original. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skal ovnen stå inde eller udenfor,  en del af et køkken/udekøkken, måske en terrasse i natursten, vi udføre alt hvad der må følge med inden for murer, tømrer, maler, vvs og elarbejde, i det hele taget sørger vi for det bliver så let for jer som muligt.
 

Stenovn, pizzaovn med udekøkken bygget for privat kunde, Don Forno Original 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi samarbejder med Arkitekter, stenhugger, naturstens importøre, keramiker, teglværker, trælaster og mange flere, kort sagt vi kan lave lige det der passer ind i jeres hjem.
Lav pizza, brød og meget andet, præcis som i syd Europa.
 
Priser på special ovne, er meget forskeligt, da der er mange faktorer der spiller ind, indhent derfor et uforbindende tilbud eller overslag, gå ind under kontakt mail, eller ring til os.